|
www.bonanza.pl Forum miłośników serialu Bonanza
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AMG
Bonanzowe forum to mój dom
Dołączył: 17 Kwi 2012
Posty: 3024
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
|
Wysłany: Śro 20:35, 11 Gru 2013 Temat postu: |
|
|
Żebyś Ty widziała, ile mam zaczętych, a niepokończonych...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aga
Bonanzowe forum to mój dom
Dołączył: 29 Paź 2013
Posty: 19929
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Śro 20:37, 11 Gru 2013 Temat postu: |
|
|
jeden znam ....królik fanficowy 2 albo 5 ? nie żebym wypominała
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Aga dnia Śro 20:57, 11 Gru 2013, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Domi
Bonanzowe forum to mój dom
Dołączył: 09 Wrz 2013
Posty: 6459
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Hökendorf Pommern :) Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Śro 20:53, 11 Gru 2013 Temat postu: |
|
|
Ależ mi też! Mam chyba tylko trzy skończone opowiadania na około czterdzieści Ta konsekwencja to ważny trening woli... mam takie opowiadanie, gdzie wrzucam każdy z pomysłów... jeśli tekst bez opisów a tylko z wypowiedziami podzielonymi na role można tak nazwać... to miał być scenariusz do komiksu... ale nie narysowałam nawet jeszcze pierwszego rozdziału do końca reszta leży i czeka na dogodny moment... doczeka się myślę... "Granica" dwa lata czekała i się doczekała
A dedykacja właśnie w "Granicy" będzie napewno - Wam wszystkim zawdzięczam kolejne rozdziały
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Piotrek
Przyjaciel Cartwrightów
Dołączył: 13 Gru 2013
Posty: 169
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Nie 22:10, 15 Gru 2013 Temat postu: |
|
|
Przeczytałem ten dział i się zatrwożyłem. Chyba pisanie jest nie dla mnie.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aga
Bonanzowe forum to mój dom
Dołączył: 29 Paź 2013
Posty: 19929
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Sob 20:18, 28 Gru 2013 Temat postu: |
|
|
nie dla Ciebie jesteś za leniwy
Powtórzę za Zoriną pytanie o opowiastki moje: Ile bonanzy jest w moich opowiastkach? bo czuję , że coraz mniej....
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Aga dnia Sob 20:18, 28 Gru 2013, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ewelina
Bonanzowe forum to mój dom
Dołączył: 03 Cze 2012
Posty: 25205
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Sob 20:20, 28 Gru 2013 Temat postu: |
|
|
Aga, ważne, że imiona głównych bohaterów się zgadzają, kolor włosów, ich ilość i tusza
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aga
Bonanzowe forum to mój dom
Dołączył: 29 Paź 2013
Posty: 19929
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Sob 20:21, 28 Gru 2013 Temat postu: |
|
|
a to mnie rozbawiłaś ....czyli na okrętkę powiedziałaś ze więcej cukru w cukrze
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ewelina
Bonanzowe forum to mój dom
Dołączył: 03 Cze 2012
Posty: 25205
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Sob 20:26, 28 Gru 2013 Temat postu: |
|
|
Mnie raczej chodziło o kształty cukru w cukrze ... może być cukier puder, cukier kryształ, cukier rafinowany gruby kryształ, cukier waniliowy, cukier w kostkach, "głowa" cukru, itd ...
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Ewelina dnia Sob 20:29, 28 Gru 2013, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aga
Bonanzowe forum to mój dom
Dołączył: 29 Paź 2013
Posty: 19929
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Sob 20:29, 28 Gru 2013 Temat postu: |
|
|
cukier brązowy, cukier trzcinowy, stewia no to ostatnie może coś na kształt cukru...
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Aga dnia Sob 20:29, 28 Gru 2013, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ewelina
Bonanzowe forum to mój dom
Dołączył: 03 Cze 2012
Posty: 25205
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Sob 20:30, 28 Gru 2013 Temat postu: |
|
|
Ja tylko o tych "buraczanych" ... trzcinowy jest drogi chociaż do niektórych wypieków lepiej się nadaje.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aga
Bonanzowe forum to mój dom
Dołączył: 29 Paź 2013
Posty: 19929
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Sob 20:46, 28 Gru 2013 Temat postu: |
|
|
ze względu na kolor czy inne magiczne właściwości
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ewelina
Bonanzowe forum to mój dom
Dołączył: 03 Cze 2012
Posty: 25205
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Sob 20:52, 28 Gru 2013 Temat postu: |
|
|
Właściwości, zdaje się, że chodzi o łatwość łączenia się z innymi produktami, karmelizowanie itd ... Cukiernicy do niektórych wypieków wolą trzcinowy, radzą sobie też z tym buraczanym zupełnie nieźle ...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aga
Bonanzowe forum to mój dom
Dołączył: 29 Paź 2013
Posty: 19929
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Sob 20:53, 28 Gru 2013 Temat postu: |
|
|
czasami na górze fajnie brązowy wygląda jako posypka np na jabłeczniku
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ewelina
Bonanzowe forum to mój dom
Dołączył: 03 Cze 2012
Posty: 25205
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Sob 21:03, 28 Gru 2013 Temat postu: |
|
|
Jabłecznik, to ja zawsze posypuję cynamonem. Takie połączenie zwiększa intensywność zapachu i jabłek i cynamonu. Ale cukier można też dodac, zwłaszcza, kiedy jabłka są lekko kwaskowe ...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Aga
Bonanzowe forum to mój dom
Dołączył: 29 Paź 2013
Posty: 19929
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Sob 21:06, 28 Gru 2013 Temat postu: |
|
|
lubię cynamon w jabłeczniku ale zawsze dodawałam w srodek tzn w jabłka a na wierzchu ze tak zapytam nie pyli ten cynamon?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|